Programma's

Personal Training

Bij personal training word je 1-op-1 begeleid, dit zorgt ervoor dat je jouw gewenste resultaten sneller, effectiever en op een veilige manier bereikt en behoudt.

€60,- per training

Duo Training

Het kan prettiger zijn om samen met een vriend/vriendin of familielid te trainen. Dit kan heel motiverend werken en voor meer plezier zorgen tijdens de training.

€65,- per training

Small Group Training

Small group training bevat het voordeel van trainen in groepsverband met tegelijkertijd persoonlijke begeleiding, dit kan heel motiverend werken.

Maximaal 4 personen

€22,50 per persoon per training, of €80,- per training

In-house Training

Liever niet in de sportschool maar bij je thuis of in de natuur? We plannen en stellen samen een training hierop af.

€75,- per training, exclusief reiskosten

Company Training

Direct voor of na werktijd kunnen er trainingen gegeven worden. Individueel of in groepjes van drie tot vier personen.

Prijs in overleg

Werkwijze & Visie

Voor een sterk en gezond lichaam zijn voeding en op een goede manier trainen essentieel. Ik help je om op een effectieve manier je doelen te bereiken door efficiënt, gevarieerd, intensief en veilig te trainen.

 

Een training voor jou op maat gemaakt zorgt gegarandeerd voor meer resultaat. Naast trainen is voeding een noodzakelijk onderdeel voor een gezond lichaam en kunnen we samen jouw voedingspatroon onder de loep nemen voor een persoonlijk voedingsadvies. Tijdens een intake bespreken we samen jouw doelstellingen en kijken we naar de haalbaarheid hiervan. We stellen samen een trainings- en/of voedingsplan op voor jou op maat gemaakt aan de hand van een lichaamsmeting en een analyse van je huidige voedings- en bewegingspatroon. Zo nodig kan er worden overlegd met een fysiotherapeut of arts.